beëdigde vertalingen

Vertalen

Vertaalservice Centipede is een professioneel vertaalbureau met vestigingen in Geleen en Nijmegen. Al sinds 1990 leveren we onze taaldiensten aan bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen.

We hebben jarenlange ervaring en uitgebreide deskundigheid in het vertalen van technische, juridische, medische en financiële teksten.

Voor elke opdracht kiezen we de meest geschikte vertaler. We werken uitsluitend met gekwalificeerde native speakers, vertalers die in hun moedertaal vertalen.
Zodra een vertaling klaar is, wordt deze nagekeken door een revisor. Door deze werkwijze kunnen we vertalingen van hoge kwaliteit leveren.

Vertaalservice Centipede verzorgt ook beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling is een rechtsgeldige vertaling van een officieel document. Beëdigde vertalers hebben een eed afgelegd bij de rechtbank, waardoor zij bevoegd zijn om door middel van hun stempel en handtekening de vertaling te beëdigen.

Vertaalservice Centipede beschikt voor bijna elke taal over ervaren beëdigde vertalers, die borg staan voor een correcte vertaling.

Desgewenst kunnen we ook voor een legalisatie van de beëdigde vertaling zorgen.


Offerte aanvragen


De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.